روغن ماکادمیا
ماکادمیا یا فندق استرالیایی، میوه درخت ماکادمیا است. این روغن ظاهری زرد رنگ و شفاف دارد و بسیار سبک بوده و در دما اتاق مایع است.
روغن ماکادمیا خالص که از طریق پرس سرد به دست می آید. به عنوان روغن خوراکی قابل استفاده است.
این روغن دارای درصد بالایی اسید چرب غیر اشباع بوده که خطر حملات قلبی را کاهش می دهد (نقطه دود آن بالا و برابر 210 درجه سانتیگراد است)
و یک منبع قوی آنتی اکسیدان است که خطر بروز بعضی از سرطان ها مانند سینه، دهنه ی رحم، معده، پروستات را کاهش می دهد.
ماکادمیا دارای 76% روغن طبیعی 9% پروتئین 9% کربوهیدرات 2% فیبر است. و همچنین دارای ویتامین B1 و B2 و عناصر ضروری مثل کلسیم، پتاسیم، آهن، سلنیوم و سدیم است.
به دلیل شبیه بودن ترکیب این روغن با چربی مترشحه از پوست انسان بسیار با پوست انسان سازگار است و به راحتی در پوست نفوذ می کند.
و در اغلب محصولات حالت دهنده مو، ماسک مو و پوست و کرم های از این روغن استفاده می شود.
این روغن پوست را در طول روز مرطوب نگه می دارد و خاصیت کلاژن سازی دارد، خطوط و چین و چروک های پوست را کاهش داده و روند پیری را به تاخیر می اندازد.
زمانی که روغن ماکادمیا به ساقه مو زده شود اسیدهای چرب موجود در آن به فولیکول های مو وارد شده و باعث سلامت و تقویت مو می شود.
روغن ماکادمیا خاصیت نرم کنندگی دارد و استفاده مداوم از آن به نرمی و درخشندگی مو کمک شایانی می کند. (حالت ابریشمی به مو می بخشد)
این روغن محبوب افراد با موهای فر و مجعد است مو مجعد در برابر آسیب هاب محیطی بسیار آسیب پذیر است اما استفاده از این روغن طبیعی رطوبت را در ساقه مو حفظ می کند و پروتئین طبیعی را به مو وارد می کند. مو فر با این روغن راحت شانه و حالت می گیرد.