روغن هسته انگور که فواید بسیاری برای سلامتی دارد، حاوی پلی فنول ها و فلاونوئیدهایی است که ترکیبات آنتی اکسیدانی بسیار قوی دارند. این روغن سرشار از ویتامین های E، C، D و همچنین اسیدهای چرب مانند اسید لینولئیک، اسید اولئیک، اسید پالمتیک و اسید استئاریک است. همچنین این روغن شامل چندین آنتی اکسیدان ، از جمله مجموعه پروآنتوسیانیدین الیگومریک است که یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است. بسیاری از فواید این روغن را می توان به حضور مواد مغذی ذکر شده نسبت داد.
این روغن برای سلامتی بحث برانگیز است. بخشی از این مناقشه به دلیل نحوه پردازش روغن است. بیشتر این روغن هسته انگور موجود در بازار با استفاده از حلال های شیمیایی مانند هگزان ساخته می شود. هگزان به عنوان یک آلاینده هوا و نوروتوکسین طبقه بندی می شود.
برای روغن که به صورت پرس سرد شده یا پرس شده به روش خروجی است از حلال های شیمیایی یا حرارت زیاد در طول فرآوری استفاده نمی کند. این یک انتخاب بهتر از روغن ساخته شده با حلال است.
فواید آن برای سلامتی
سرشار از اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه (PUFA) است که عمدتاً اسیدهای چرب امگا 6 هستند. با توجه به منبع مورد اعتماد انجمن قلب آمریکا، PUFA ها ممکن است برای قلب شما مفید باشند اگر به جای چربی های اشباع شده و چربی های ترانس در رژیم غذایی شما استفاده شوند.
تحقیقات نشان می دهد که PUFAS ممکن است کلسترول و خطر بیماری قلبی را کاهش دهد. اما یک نکته وجود دارد: سلامتی مطلوب به تعادل مناسب اسیدهای چرب امگا 6 و اسیدهای چرب امگا 3 در بدن شما بستگی دارد.
اکثر مردم بیش از مقدار کافی اسیدهای چرب امگا 6 در رژیم غذایی خود دریافت می کنند و تقریباً به اندازه کافی امگا 3 ندارند.
مطالعات منبع معتبر نشان می دهد که اسید چرب امگا 6 بیش از حد ممکن است باعث التهاب شود که ممکن است منجر به بیماری های مزمن از جمله سرطان شود. اگر در حال حاضر به اندازه کافی امگا 6 در رژیم غذایی خود دریافت می کنید، مصرف منظم این روغن ممکن است میزان دریافتی امگا 6 را در سطوح ناسالم قرار دهد.