خانه / بایگانی/آرشیو برچسب ها : ملین

بایگانی/آرشیو برچسب ها : ملین

روغن جوجوبا

 چگونه از روغن جوجوبا برای پوست و صورت استفاده کنیم؟ اغلب انسان‌ّها به دنبال راه‌حل‌های ساده برای مشکلاتشان هستند. با افزایش سن، پوست ما به مراقبتی عاشقانه و حساس نیاز دارد. فرآیند طبیعی پیر شدن و محیطی که ما در آن زندگی می‌کنیم باعث می‌شوند که زیبایی جوانی ما به …

بیشتر بخوانید »

زیتون ، روغن زیتون و خواص جادویی آن

خواص روغن زیتون –  از جمله خواص روغن زیتون این است که اثر نرم کنندگی، ملین و صفرا دارد. – روغن زیتون سنگ های صفراوی را دفع و یبوست های مزمن را درمان می‌کند، معالج قولنج‌های ناشی از ورم کلیه است. – تسکین درد و سوزش سوختگی‌ها، درمان آفتاب زدگی …

بیشتر بخوانید »

روغن آفتابگردان و خواص آن

آیا روغن آفتاب گردان سالم است؟ ترکیب مغذی این روغن، آن را به یکی از سالم‌ترین روغن‌ها برای مصرف خوراکی و استفاده برای پوست و مو تبدیل کرده است. مهم‌ترین جزء روغن آفتابگردان، اسید لینولئیک است. اجزاء دیگر آن، اسید اولئیک و اسید پالمتیک هستند. علاوه‌بر این، این روغن، دارای …

بیشتر بخوانید »

چگونه از روغن جوجوبا برای مو و پوست استفاده کنیم؟

چگونه  از روغن جوجوبا برای مو و پوست استفاده کنیم؟ روغن جوجوبا  در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود، اما گران است.روغنی که از درخت جوجوبا بدست می آید،  چند منظوره طبیعی است،  برای درمان زیبایی شگفت انگیز استفاده می شود. در اینجا ده شیوه مختلف روغن …

بیشتر بخوانید »

خشکی لب و درمان آن

برای خشکی و ترک لب، یه کم عسل روی لب‌هاتون بمالین و چند دقیقه صبر کنین تا نیمه خشک بشه بعد کمی روغن نارگیل روی اون بزنین و بذارین این ترکیب 🔽حدود ۱۰-۱۵ دقیقه روی سطح لب‌هایتون بمونه 🔽حالا با آب ولرم اون رو از روی لب‌هاتون بشورین… ⏰این کار …

بیشتر بخوانید »

روغن کرچک

موارد استفاده روغن کرچک  : رفع عفونت های پوستی یبوست موارد استفاده روغن کرچک جهت پوست صورت و مو 1.  جوش صورت ریسینولیک اسید موجود در روغن کرچک برای درمان التهاب پوستی که باعث آکنه و جوش صورت می شود مفید است همچنین روغن کرچک جای جوش را درمان می کند. …

بیشتر بخوانید »

روغن بذر کتان

توصیف: روغن دانه کتان یا روغن بزرک، روغنی با ارزش بالا است که سرشار از اسیدهای چرب ضروری به ویژه اسید لینولنیک آلفا، اسید لینولئیک، اسید اولئیک و همچنین لیگنان ها، فلاونوئیدها و فیبر می باشد.  روش استخراج: پرس سرد نامگذاری بین المللی مواد آرایشی: روغن لینوم اوسیتاتیسموم خواص: آنتی اکسیدان، ضد التهاب، ضد درد …

بیشتر بخوانید »