روغن بذر کتان

توصیف: روغن دانه کتان یا روغن بزرک، روغنی با ارزش بالا است که سرشار از اسیدهای چرب ضروری به ویژه اسید لینولنیک آلفا، اسید لینولئیک، اسید اولئیک و همچنین لیگنان ها، فلاونوئیدها و فیبر می باشد.

 روش استخراج: پرس سرد

نامگذاری بین المللی مواد آرایشیروغن لینوم اوسیتاتیسموم

خواص: آنتی اکسیدان، ضد التهاب، ضد درد و تسکین دهنده، نرم کننده، خلط، ملین، کمک کننده به کاهش کلسترول بد LDL و فشار خون تری گلیسرید، کاهنده علائم بعد از یائسگی، مفید برای سیستم قلبی عروقی، به احتمال زیاد مفید برای درمان آرتریت روماتوئید، آرتروز، اضطراب، هایپرپلازی خوش خیم پروستات، عفونت زنانه، خشکی چشم ها، سخت شدن شریان ها (آترواسکلروز)، اختلال کمبود توجه-بیش فعالی (ADHD) و دیابت، آکنه، اگزما، پسوریازیس، آفتاب سوختگی و روزاسه

موارد کاربردی: انواع کرم، پماد، فرآورده های پزشکی، روغن های ماساژ، انواع لوسیون، صابون، محصولات خوراکی و غیره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *