خانه / مقالات / درباره کبد چرب بیشتر بدونیم – چرا کبد چرب می شود؟

درباره کبد چرب بیشتر بدونیم – چرا کبد چرب می شود؟

بیماری کبد چرب یکی از بیماری‌های مهم دنیای امروز به‌شمار می‌رودکه یکی از دلایل عمده آن چاقی است. در فرایند چاقی، چربی در نقاط مختلف بدن فرد رسوب می‌کند که یکی از آن نقاط هم می‌تواند کبد باشد. با توجه به اینکه دور کبد کپسولی به نام کپسول « گلایسون» قرار دارد، تجمع چربی زیر این کپسول و همچنین داخل بافت‌های کبد باعث به‌وجود آمدن عارضه کبد چرب خواهد شد. البته عوامل زیادی در ایجاد این بیماری دخیل هستند که ازجمله آنها می‌توان به این موارد اشاره کرد.

 

  • هپاتیت‌های ویروسی
  • بیماری‌های خود‌ایمنی
  • مصرف الکل
  • وراثت
  • مصرف بعضی داروها مثل رواکوتان
  • سو تغذیه

 

 همچنین از دیدگاه طب سنتی  :

شایع ترین دلیل ایجاد کبد چرب آب خوردن بین غذا ، داشتن استرس ، مصرف الکل ، مصرف دارو بیش از حد معمول و مصرف غذاهای فست فودی مثل سوسیس و کالباس و پنیر پیتزا است.
کبد بطور طبیعی مزاج گرم و تر دارد، بنابراین سرد شدن آن بر اثر عوامل مختلف می تواند توانایی کبد را برای تحلیل و متابولیزه کردن چربی ها کم کند و موجب انباشته شدن چربی در بافت کبد و ایجاد کبد چرب شود. بنابراین مصرف ترشی ها به ویژه سرکه و آبغوره ، خوراکی های سرد مثل ماست، دوغ ترش، خیار و کدو هم باعث سرد شدن کبد می َشود که باید محدود گردند
همچنین کاهش وزن ناگهانی ، تغذیه نادرست و مصرف بیش از حد چربی و کربوهیدرات به همراه گرسنگی طولانی مدت به ایجاد کبد چرب می انجامد .

 

مطالب دیگر : علائم کبد چرب و روش تست کبد چرب

درباره aminalg

همچنین ببینید

بادام تلخ کوهی - آلوک

بادام کوهی یا آلوک

بادام کوهی یا آلوک بررسی خواص بادام کوهی یا الوک ضد عفونی کننده - تسکین دهنده درد - سرمه آن به چشم جهت تقویت بینایی به کار می رود . مالیدن کوبیده آن ضد شوره وشپش و رشک را از بین می برد . به صورت ضماد با سرکه برای زخم های کهنه و زخم های چرکی روی پوست و زخم های عصبی وچرب و خارش وترکیدن پوست استفاده میشود. بادام کوهی بیشتر به صورت روغن یا ضماد و به شکل موضعی استفاده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *